Lunch

Idag blev det en runda på stan och fixa lite under lunchen inhandlade mig ett Capo till min gitarr och lite kalsonger bland annat. Stannade till i Pastavagnen som står mitt på stan dom säljer allt från Kebab, till grekiska sallader men jag valde att testa Kyckling, ädelostsås och broccoli pasta, var verkligen underbart gott och till ett överkomligt pris, jag är inte den som äter ute ofta eller lägger några större summor på att äta beställd mat men 50 kr för så pass stor lunch att man blir riktigt mätt inklusive dricka är riktigt överkomligt!

Maten avnjöt jag på en bänk i parken i detta underbara soliga väder som kom från ingenstans, underbart! Synd man inte var ledig idag. Men sista veckan nästa vecka, sen blir de panikfixa allting inför skolstarten, börjar bli lite nervös nu!

Men från en sak till en annan. Tänkt på detta med skillnaden mellan killar och tjejer, jag har uppfattade det såhär att när Killar och Tjejer är i förhållanden så tränar inte killarna lika mycket, dock försöker dom hålla sig fräscha och är noga med att ha parfym och dyligt. Tjejer dom fortsätter träna lite men börjar klä sig lite med "soft" och sminkar sig inte lika ofta.

När dom sedan blir singlar då börjar tjejer helt plötsligt klä sig snyggt, sminka sig, parfym och de är viktigt med snygga bilder på facebook igen.
Killar däremot slutar raka sig så ofta, parfym är onödigt om man inte ska gå ut på krogen och facebookbilder, vad är det?

Vet inte om de bara är jag som uppfattat det såhär men tycker de är lite kul att de blir ombytta roller? haha

Nån som håller med?

Puss på er

Kommentarer
Postat av: Anne

Hahahaa! Det där har jag inte tänkt på, det blir som oparfymerat hemma och rakat och pyntat när man ska ut bland folk när man varit gift i över 20 år...:)



Men du har säkert rätt!

2009-07-29 @ 14:23:22
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: johan

Ja någon jag tyckte mig lägga märke till, iaf i mitt gamla förhållande. Haha

2009-07-29 @ 15:08:46
URL: http://onceinalife.blogg.se/
Postat av: issa

Hej!



Ta chansen att vara med om att tävla om ett presentkort i min blogg! kram



http://issabellek.blogg.se

2009-07-29 @ 16:20:13
URL: http://issabellek.blogg.se/
Postat av: Johanna

hahaha, det är ju faktiskt sant :D

2009-07-30 @ 11:06:07
URL: http://supersillman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0