Fest på gång

Oj blev afterwork förfest hos mig haha, så hinner inte blogga speciellt mycket nu blir några rader.

Jag är ingen modebloggare men vafan i give it a try!
 Min outfit är en blå/vit rutig skjorta från Gant, Beige Chinos från Railey och vita convers känns soft! haha

Nu har jag öppnat min fösta öl en stratopramen som är min absoulta favorit öl !

Kom tänka på att det gått 2 dagar utan att jag tänkt på mitt ex, i'm back in the game and heading forward!

En fråga till där ute, kan man svara på en kommentar eller måste man göra en egen liten kommentar? :)


Förövrigt, life rocks iaf idag (Helg, fest, träning, ensam hemma = GULD)

Ha så trevlig kväll imon kommer en posébild med outfit och mingelbild kanske?

Ha så fint alla läsare puss på er

Trött

Herregud idag är jag trött, på riktigt!

Helt hjärndöd men måste börja tagga nu mycket på gång idag igen. Blir att gå på gymmet på lunchen för hinner inte i eftermiddag då jag måste hem fixa iordning mig och sen ska jag ut på afterwork med några kompisar för att sedan dra vidare till ett kultur evenemang här i stan. Ska bli grymt kul och trevligt, inte hunnit umgås så mycket med dessa  vännerna då alla jobbar olika tider och skift osv så ska bli kul ta igen lite tid!

Idag blir det förövrigt köra bröst, biceps och triceps på gymmet, återkommer efter lunch med övningar och vad de blev för mat idag!

Puss på er

Tennis och målning

Först var klev den Federer som jag har inom mig fram och vann tennisen med 2 - 0 i set tog ca 2 timmar!

Sen hem och åt lite tacos och på började min målning, oh shit så bra de blev tycker jag själv iaf här kommer resultatet!

 

Helt okej va? :) Dock inte klar på denna bilden men nästan, tavlan är 50*50 cm kostade mig 90 kr att göra!

Använde overhead apparat för att rita av konturerna sen fyllde jag i med svart färg, peace a cake!

Nu blir de tv!

Puss och natti på er alla

Tack för idag, slut för idag

Nu är det färdigjobbat för dagen, även om de blev lite hektiskt under slutet av dagen så var de en lugn och snabb dag på jobbet, redan fredag imorgon gud va veckorna flyger iväg!

Nu ska jag och spela tennis med en kompis, blir tight om man vinner idag! Är så dålig förlorare så hoppas jag vinner, de är dock han med så någons kväll blir förstörd i vilket fall! haha

Nu står han och tutar utanför!

Hörs ikväll om jag inte förlorar ;) haha

Puss på er

Max utnyttjad lunch!

På min lunch hann jag:

-Kolla in rean
-Köpa tavla
-Träffa pappa
-Äta
-Läsa tidningen
-På börja skissen av min ena målning
-Snacka lite med kollegor
-Skriva ut några papper
-Bestämma tid för tennis ikväll

Kan säga att jag själv tycker de är bra gjort!

Ännu en morgon

Ah nu är de morgon igen precis haft morgonfika med gänget här på jobbet, rätt trevligt ändå tycker jag kul att höra av alla gjort på semestern och alla berättar konstiga saker deras barn gjort. Känner mig lite rädd för att bli gammal plötsligt, vill inte sitta och prata om vad mina barn gjorde igår som om de var det coolaste någonsin, nej nej jag måste ta vara på mitt liv som ung! Så är det, njuta av varje dag!  SÅ DE SÅ!

Så nu var de avklarat, idag är jag utvilad efter 9 - 10 timmars sömn, älskar sova länge gör att jag vaknar med ett leende och tar dagen som en klackspark istället för att låta dagen sparka ner mig som den ofta gör när jag är lite trött!

Har bestämt mig för att måla lite


Ska måla upp 3 tavlor av denna sorten till min nya lägenhet, hade gärna målat på väggen men det fick jag icke så blir 3 tavlor med motiven Boondock Saints, Jimi Hedrix och BluesBrothers låter rätt klassiskt men jag gillar det!

Ni får se resultatet framöver, dröjer väl dock en vecka iaf tar lite tid !

Nu ska jag jobba vidare vi hörs under dagen puss

Kvällning

Sitter här och mumsar lite på en bit sockerkaka med hallon i som mamma har gjort, ljuvligt!

Blev ett gympass efter jobbet som innehöll Knäböj, Utfall, Mage och lite dips.

Hem och bara njuta av kvällens ledighet, är helt slut ikväll så blir sängen nu!

Vi hörs imon mina vänner puss

Lunch

Idag blev det en runda på stan och fixa lite under lunchen inhandlade mig ett Capo till min gitarr och lite kalsonger bland annat. Stannade till i Pastavagnen som står mitt på stan dom säljer allt från Kebab, till grekiska sallader men jag valde att testa Kyckling, ädelostsås och broccoli pasta, var verkligen underbart gott och till ett överkomligt pris, jag är inte den som äter ute ofta eller lägger några större summor på att äta beställd mat men 50 kr för så pass stor lunch att man blir riktigt mätt inklusive dricka är riktigt överkomligt!

Maten avnjöt jag på en bänk i parken i detta underbara soliga väder som kom från ingenstans, underbart! Synd man inte var ledig idag. Men sista veckan nästa vecka, sen blir de panikfixa allting inför skolstarten, börjar bli lite nervös nu!

Men från en sak till en annan. Tänkt på detta med skillnaden mellan killar och tjejer, jag har uppfattade det såhär att när Killar och Tjejer är i förhållanden så tränar inte killarna lika mycket, dock försöker dom hålla sig fräscha och är noga med att ha parfym och dyligt. Tjejer dom fortsätter träna lite men börjar klä sig lite med "soft" och sminkar sig inte lika ofta.

När dom sedan blir singlar då börjar tjejer helt plötsligt klä sig snyggt, sminka sig, parfym och de är viktigt med snygga bilder på facebook igen.
Killar däremot slutar raka sig så ofta, parfym är onödigt om man inte ska gå ut på krogen och facebookbilder, vad är det?

Vet inte om de bara är jag som uppfattat det såhär men tycker de är lite kul att de blir ombytta roller? haha

Nån som håller med?

Puss på er

Mode?

Läste precis världes roligaste artiklar läs gärna och lista ut...
http://blogg.aftonbladet.se/modeetc

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1651951/johnny-hetast-pa-natet

VEM ÄR JOHNNY? hahahaha

Onsdag

Onsdag, mitt i veckan, helgen börjar närma sig de känner man, men man tänker nästan lite fortfarande på helgen som varit men sakta men säkert går tankarna över på vad man ska göra den kommande!

Jag vet redan vad jag ska hitta på denna helg, det blir fullt upp Ikea med mamma och köpa in saker till lägenheten, mattor, lampor och allt vad man behöver. Lördag eftermiddag ska jag och ett gäng kompisar ut till min väns sommarstuga på en Ö i skärgården där vi ska grilla, spela kubb, spela gitarr och dricka lite vin i goda vänners lag. Kommer blir toppen!

Sen måste jag hinna med lite tennis också ju, givetvis!

Idag är det jobb som vanligt, väldigt lugnt och skönt dock så ska nog bli en skön dag.
Tänkte gymma lite i eftermiddag med, idag blir det benpass i form av Djupaknäböj, Utfall och Vadpress kombinerat med lite mage i form av Sit-ups.

Är underbart väder idag så funderar nästan på att bada lite ikväll, vågar man det? De får vi se!

Ha en underbar dag så hörs vi senare puss


Tennis

För 3e dagen i rad blev det ikväll tennis, och 2.5 - 3 timmars tennis tar på krafterna! Blev en grym match som jag till slut tog hem med 2 -1 i set, vann nog pga av mina grymma server om man får skryta lite !

Nyss hemkommen och lite mat på bordet när man kommer hem är guld, mammor är guld värda! Lyx att bo hemma under sommaren och få mycket mat lagad och kläderna tvättade, rena semestern!

Nu blir det att slänga sig i soffan och se något kul för imorgon är de jobb igen, får se om de blir tennis en 4e dag i rad!


Hittat ett matbord på Ikea som jag nog ska köpa http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20116052

Nu väntar soffan, natti natt på er alla :) puss

Tv köp

Nu när jag har en soffa, måste man ju ha en tv eller hur?  Och visst är de smidigt med en platt-tv? Dyrt men praktiskt!
Så nu sitter jag kollar igenom massa sidor efter en prisvärd och lagom stor tv, tror 32" är perfekt storlek, inte för stor inte för liten utan lagom + ligger i min prisklass.

Vad ska man kolla efter, HD är ju ett måste, men ska de vara LCD / Plasma ska de vara nåt speciellt märke?

Inget bra på TV appareter, mer än att kolla på dom, de kan jag som ingen annan!

Puss

mmmm lunch

Älskar lunch, visst är de underbart? Man har suttit och rullat tummarna stirrat i taket i några timmar och börjar känna hur magen kurrar, tittar på klockan och shit kl är 12 nu ska jag äta, man kastar sig ut i köket slänger in matlådan i mikron, står och stampar stirrigt i marken tills den plinkar klart, då kastar man sig över bordet och börjat kasta in maten i munnen! Så ser min lunch ut varje dag ungefär, är jag ett moster? Ja när de gäller mat och jag är hungrig, då kan inget stå mellan mig och min mat, haha.



Ungefär som jag?

Rullar tummarna

Imorse när jag kom till jobbet fungerade inte internet som typ hela mitt arbete är beroende av, så nu har jag suttit hela förmiddagen och tittat i taket varierat med rulla tummarna riktigt fort!

Nu äntligen kom internet tillbaka och jag kan arbete, men även blogga lite!

Har helt galen träningsverk i underarmen i den mycket kända "runkmuskeln" efter all tennis igår, inte så van vid den sortens träning längre.

Snart lunch idag blir det Chorizo med råstekt potatis och grönsaker smaskens!

I eftermiddag, blir det tro de eller ej tennis igen! 3 dagar i rad, nu är det hårdsatsning + de är bra fettförbrännings idrott att spela några timmar så skadar inte!

Ska nog hinna med lite gitarr ikväll också hoppas jag, måste hitta nån ny låt att spela, hum... har ni några tips?

Hörs senare ciao allihopa

Vilken dag!!!

Började med jobb som ni vet, slutade 4 sen blev det iväg till gymmet där jag körde lite ryggövningar, sen snabbt hem för att köra och kika på en soffa jag hittade på blocket. Köpte den en blå bäddsoffa perfekt att ha om några polare kommer över eller om någon ska sova över (som inte vill eller får dela säng med mig haha). Sen blev det 2.5 timme tennis efter detta så är lagom slut nu ikväll, blivit sitta ner med mamma och planera lite möblering i lägenheten (hon är mer stressad över detta än mig). Blir iaf Ikea i helgen och köpa lite lampor, mattor och sådär!

Nu blir det se nåt på tv och sängen, imorgon blir de jobb sen hämta soffan på rasten och fixa lite annat hos mamma (hon har ju möbelaffär som jag nämnt) så ska kika lite andra möbler och så med !

Blir tennis imorgon igen, nu jäklar ska jag träna ! Akta dig Fedrer!

Här är en bild på soffan förresten !

Klicka för att se nästa bild

Vad gör ni ikväll annars? :)

Puss på er

Tennisrack?

Måste köpa mig ett tennisrack nu om jag ska börja spela såhär ofta, någon som vet nåt bra märke?

Spelat badminton i mina yngre dagar då körde man yonex, fast sugen på wilson eller babolat?

Nån som vet?!

Lunch

Idag blev det pasta carbonara till lunch, min absoulta favoriträtt dock inte så nyttig, men ska både på gymmet och spela tennis idag! En kompis ringde och frågade om jag vill spela lite ikväll, han är duktig tävlat så hoppas får lära mig en del knep !

Borde bli bättre på att lägga upp bilder och här kommer min bildoskuld!!


Bilden tagen från google, men MMMMMM så gott de är ;)

Ska se om jag kan ta några bilder på tennisen ikväll med eller kanske flexa med musklerna på gymmet? Nä de är verkligen inte min grej haha, ett tips föresten stilrobin.blogspot.com, en kille med mycket trevligt liv som manlig modell och ger alla er där ute en riktig push i rätt riktning med ert tränande och kost! Take a look!

Ha de så  bra idag hörs ikväll puss

Gitarr, framgång och stopklossar

Jag har nu tagit upp mitt gitarrspelande igen efter ett tags uppehåll pga av att min gitarr gick sönder, köpte en nya på loppis förra veckan vilket klipp en underbar landola gitarr i kanon skick blev det! Så varje kväll sitter jag och nöter lite, lärt mig några låtar jag länge velat men aldrig tagit tag i för dom vart lite kluriga, nu sitter Red Hot Chilipeppers låt Under the bridge, rätt nice tycker jag själv iaf!

Sen lite sommardängor med Tomas Ledin, Gyllene Tider, Oasis så man kan dra igång framför brasan, uppskattas alltid på fest också!

Mina fingrar har tagit en del stryk, men va fasen det hårdnar snart!

Fått riktigt sug efter att spela mer tennis efter gårdagen, är en sån person som är duktig på de flesta sporter, inte sådär SUPER bra men liksom har lätt att lära mig och blir duktig fort, racketsporter som badmingtong, squash, tennis pingis är liksom lite min grej och nu vill jag bara spela tennis tennis tennis, så blir nog nån match till i veckan hoppas jag iaf!

Idag blir det jobba, rätt lugnt denna veckan semestertider betyder lugna puckar, iaf på ekonomiavdelningen !

Sitter lyssnar på P3 som jag älskar, det är riktig radio till skillnad från Rix FM, Mix Megapol och dyligt som bara spela same shit over and over again. Brunch rapporten är mitt favoritprogram, Henric Thorehammar är rikigt bra även om han låter väldigt och gör sig väldigy gay, känns som att han drar ner alla HBT (Homo, Bi och Trans) i den typiska sterotypa Gay-typens gruppen, vet personer som är HBT och inte vill bli tagna som någon som klär sig i rosa och pratar lite sådär gay, utan vill vara den mer diskreta personen.

Har absoult inget emot HBT personer men tycker att han är en dålig förebild bara, man kan vara Gay utan att skrika ut det!

Haha hoppas nån förstår vad jag menar, fattar knappt själv!

Hey och Hå på er

Herregud

Har varit en helt sjukt fullspeckad helg så har inte hunnit med min lilla blogg..
Fredags ja då var jag ju i växjö och fick min lägenhet och shit va nice den var! Nära skolan (som förövrigt var riktigt fräsh också), nära till centrum och affär, riktigt fräsh och gillade den helt klart!

Fredagkvällen gick åt till att prata igenom planera och kolla möbler till lyan.

Lördag då blev de att träna lite sen drog jag iväg till en kompis där vi spelade lite spel, badade och grillade blev även att man stannade över där, kom hem kl 2 idag och vid 3 kom några andra kompisar och plockade upp mig då var det dags för tennis, blev ett par vinster och man kan ju säga att jag är lite som söderling, jag kan serva, men jag kan inte så mycket annat ! Nu är jag nyss hemkommen efter några timmars spel, lite mat i magen, en dusch sen blir det att spendera kvällen på soffan och sova tidigt.

2 veckor kvar på jobbet sen är det över, och kan säga att de går lite bättre nu livet. Blev nämligen erbjuden jobb i växjö hos min nya hyresvärd. Jobbar ju inom fastighetsbranchen nu och de berättade jag för honom och han behövde tydligen lite hjälp i höst och jag tackar inte nej till några extra slantar!

Nej Växjö blir nog toppen, en push i rätt riktning för mitt liv. Nu kan jag fokusera på att göra de jag vill och komma dit jag vill i mitt liv, vet inte riktigt vart jag vill hamna eller vad jag vill bli, men jag vet att jag vill bo där jag trivs och ha ett jobb som gör att jag kan leva gott med min blivande familj.

Allting dåligt resulterar alltid i något bra sa min mormor, tror det stämmer även om jag gärna sett att de dåliga inte hände!

Nu blir det lite popcorn och soffan!

Hörs och hade bra alla puss

Växjö

Idag bär det av till växjö för att kolla in nya lägenheten och skolan! Ska bli spännande, så kort arbetsdag idag kilar hem vid halv 11 redan. I eftermiddag blir de träna, kanske se nån film och bara ta de lugnt.

Helgen är inte någonting planerat tar de som det kommer ungefär!

Nu måste jag back to work, sen kila förbi skatteverkat och fixa lite med jämnkning för dubbla boenden! Ett riktigt hett tips för er studenter som läser är: http://privataaffarer.se/nyheter/200907/dra-av-ratt-for-sommarjobb/index.xml

Där finns pengar att spara in!

Ha en gottig dag allesammans! Ciao

Onsdagar nya lördag?

Var ute med några gamla kamrater några öl igår, kom vid 10 tiden var rätt lugnt vi satt i en soffa på uteserveringen tog de lugnt och tog igen lite snack (inte setts på några månader), efter nån timme runt 12 var de PACKAT med folk. Dom kunde inte släppa in mer folk så fullt var det, blev kö utanför och vi kände att mysfaktorn försvann lite. Men man ska inte tappa humöret, lite andra bekanta dök upp då stack jag och en kompis och satte oss vid ett bord med 2 damer vi spanat in lite, oj vilka tjejer kan jag bara säga! Första försökte till ragg på ett tag för mig, men gick kanon visade sig vara 2 skånska systrar och min bordsdam var den äldre, lite hetare! haha. Dom var på semester i stan så vi snackade och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi gick sedan vidare till deras hotell och chillade lite, innan de var dags att dra hem, jobb tidigt och fest dagen innan är aldrig bra!

Blev iaf bjudna på deras mammas 40års kalas idag tydligen, lovade sjunga kaeroke med deras mamma som present !

Får väl se hur de går!

Inte skrivit någon "dagens att tänka på" på länge så här kommer en "Tjejer gillar heller att man raggar på dom nykter än full, de absoult bästa (iaf enligt tjejerna igår) var att dricka tillsammans då blir kvällen bäst för alla!"

Idag blir de gym efter jobbet, sen ikväll bara slappa kanske fixa lite möbler till lägenheten, tur mamma har en möbelaffär ;)

Ha en bra dag hörs kanske ikväll! CIAO

Jadu..

Inatt har jag sovit sådär, haft mardrömmar om man nu får kalla dom det. Bli dumpad i sömnen, börjar kännas lite sjukt detta.. Jag vill inte säga att jag vill ta livet av mig för de vill jag inte och de är bara löjligt men skulle gärna öppna munnen köra ner armen i halsen och dra ut alla ledsna känslor och kasta dom långt åt H*lvete.

Vill gå vidare nu, vet de inte kommer släppa förens jag hämtat mina saker i luleå och flyttat in i växjö, fått börja skolan och får annat att tänka mig.

Jämförde mig lite med en i 40års åldern som skillt sig, mot sin vilja efter 10 - 12 års giftermål. Dom har det värre än mig, så är det.. Jag har det inte så jävla illa egentligen, har en familj som älskar mig, vänner, skolan går kanon, eget företag va kan man mer önska sig? Jo ett stillsamt liv där man vore lite mer hjärndöd än mig, har en förmåga att tänka, tänka alldeles för mycket och de är inte bra.. Varför inte ta dagen som den kommer? Vilken dröm..

Idag jobbar jag som vanligt, blir lunch med mor och far idag, sen i eftermiddag ska jag möta upp en kompis som spenderat ett halvår i vackra Paris över en fika därefter ska vi kika lite fotboll sen blir det hem och vila.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och försöka bli lite mer munter!

Ha en underbar dag allesammans!

Ångest

Jag läste.. gillade inte vad jag läste. Hur kan man träffa en ny  3 veckor efter man dumpat någon man varit tillsammans med 1.5 år och älskat över allt annat?

Förstår inte, har hon länge velat ha någon annan då tror ni?

Life suck sometimes...

Ska jag eller ska jag inte?

Saknar henne idag.. massor!

Ska jag eller ska jag inte läsa hennes blogg, vågar inte, vill egentligen men kan inte eller kan jag? Kommer säkert ångra mig om jag gör det, eller om jag inte gör det.


Åh va ska jag ta mig till?????

Fullt upp..

Vart fullrulle hela helgen har verkligen inte hunnit med bloggen!

Jag har ju fått min lägenhet nu så jag måste börja fixa lite saker till den nu, så det är var söndagen var ägnad åt blev loppis fyndade lite glas och muggar + en ny gitarr!! Vilket gör mig grymt glad, 200 kr istället för 2-3 tusen för en ny (min gamla gick sönder) så nu spelas de för full igen!

Beställde ny säng 120 cm till lägenheten, nu saknas bara soffa, tv, tv-möbel och skrivbord. Får leta vidare är lite kräsen!

Är nere i en svacka angående mitt gamla förhållande igen.. så drygt varför finns de inte "glömma bort piller"? Eller iaf "tänk inte på det piller"? Ush ja iaf så går jag och tänker massa på henne, allt från saknad till varför de blev som de blev och till att va såg jag hos henne egentligen. Detta är irriterande, kan inte fokusera riktigt heller vilket behövs på jobbet.

I vilket fall så har vi inte pratat på mer än 2 veckor, jag har inte kollat hennes blogg eller facebook men är inte ens lite lätt. När man försöker att inte läsa så fantiserar man ju om vad de kan stå.. vet de är många killar som raggar på henne på facebook, vill inte läsa om hur kul hon hade ute i helgen med killarna på hennes blogg för jag vet att så är det.. Men tror ändå att inte läsa blogg eller kolla facebook eller ha kontakt över huvudtaget är de bästa sättet att glömma.. eller va tror ni?

Undra om hon lika ledsen som mig?

Ska jag vara ärlig tror jag hon har kommit över mig och börjat dejta på nytt.. efter 3 veckor! Då vet man ju hur mycket hon värdesatte mig och vårt förhållande iaf..

Ush..

Ha en bra dag allihopa iaf, jag måste back to work hörs ikväll! Ciaaao

Hemma igen

Idag vid 12 tiden kom jag hem efter en hel vild dag i Åhus, körde ner efterjobbet igår och var där nere vid 17 tiden, kikade lite handboll käkade spanade lite, sedan drog vi köpte oss varsin brassestol och slog oss ner på campingen där vi drack öl och lyssnade på musik i den fina soliga kvällen! Efter att tag var festen i full gång var ju ungefär 200 tält på campingen så var riktigt bra drag! Började dock regna i natten men de märkte inte vi direkt som var lite små fulla, som tur väl sov vi i bilen så vi slapp alla blöta tält!

Idag vaknade vi kl 7 gick åt frukost, var riktigt slitna... Gick ner till stranden kollade om de var några matcher vilket de inte var men vi träffade på lite andra kompisar som med var bakis så vi tog en kaffe och snackade genom nattens händelser.

Vid 10 började det regna och åska som fan så vi drog hem, min kompis som påstod sig vara nykter nog att köra körde hem nu har jag precis vaknat efter somnat som en stock på min varma sköna säng!

Får se vad som händer idag, rätt trött blir nog bara slappa kanske gå en sväng!

Nu blir de glass och film iaf !

ha de

Åhus!

I eftermiddag efter jobbet drar jag och några polare till Åhus Beachhandbollsfestival, blir dricka öl, kanske kolla handboll om vi orkar, njuta av en kväll med massa vackra tjejer och trevligt sällskap! Kommer bli kanon, ska köra ner med en kompis, planen är att sova i hans bil men man vet aldrig vad som händer, brukar aldrig bli något sovande ändå när man är i Åhus !

Just nu sitter jag på jobbet, bara tittar på klockan och försöker få den att hoppa fram några timmar tills klockan 4!!!

Ush, tiden går segt när man längtar!

Får ta och hitta nåt att göra så går de kanske fortare, nu är de morgonfika, vi hörs igen imorgon när jag är hemma eller kanske i eftermiddag vem vet!


Ha en bra dag alla! peace

Dagen slut eller iaf jobbet

Nu är min arbetsdag över, jobbat in 1 timme kanon bra! Älskar vara som en maskin på jobbet!

Nu blir det möta upp en kompis, lira lite pingis som uppvärmning står 5 - 3 till mig i matcher och sedan köra gymmet, har problem med min axel fortfarande så får köra lite ben och mage idag!

Insett att jag är kass på att lägga upp bilder måste bli bättre!

Vill ha en iphone hade vart smidigt blogga och lägga upp bilder direkt, får fundera över detdär!

Ikväll efter gymmet blir de jobba lite till, har nämligen eget företag! Pysslar med webbutveckling och fotografering, så ironiskt nog har jag har typ internets fulaste blogg och inga bilder? haha

Så nu ska jag springa till gymmet, så taggad!

Hörs ikväll, ciao


Läsar rekord och en "bara vara dag"

Igår slog jag läsar rekord (25 personer) riktigt glad att folk läser om mitt elende, kanske känner ni igen er, kanske får de er att uppskatta era liv livet mer eller kanske ni bara finner det intressant vad vet jag? Men tack för ni läser och fortsätt gärna!

Idag har jag en såndär dag då man inte tänker något utan bara är. Klockan ringer, stiger upp, drar på sig kläderna går till bussen sen jobbet där man jobbar 1.5 timme sen frukost. Börjar bli en rutin, man tänker inte direkt på någonting utan allting går maskinellt lite skönt ibland faktiskt, pang säger det så är dagen slut. Tycker det är skönt, man slipper alla dystra tankar, även om jag känner att de börjar ljusna lite igen.

Lite kul saker som händer är iaf att den 24e augusti är de kick off för nya skolan, börjar ju andra året på civilekonomutbildningen, men bytt skola och därför får jag gå på nollerperiod igen, ska bli grymt kul! Fått en skit nice lägenhet med bara 100 meter från skolan + gym i källaren kan inte bli bättre!

Nu back to work, chefen kanske ser! haha

Peace out

Ja kul med kommentarer

Killar / Tjejer som kommentrat, tror ni har rätt jag är värd nåt bättre än någon som inte vill engegera sig eller ens försöka att bygga upp ett förtroende?

Nej helt enkelt inte ment to be, och killarna svärmas runt henne..

En av anledningarna jag blev lite svartsjuk på slutet var att hon inte festat på säg ca 6 månader (var nyår, och innan dess inte vart ute en ända gång under vårt förhållande), sen åkte jag hem under sommaren vilket betydde distans i 2 månader typ. Då direkt efter 2 veckor var hon ute och festade, med bara killar? Hur tror hon att jag ska ta det, som är van vid att hon inte är ute och röjer utan kan vara lugn med att hon sitter hemma och myser?
Ska tilläggas att hon var hemma 6 på morgonen 2 dagar idag, får man eller får man inte vara orolig och lite småirriterad när man knappt fått ett sms under natten? Tror inte hon var med någon annan, men vafan hon måste ju förstå en orolig pojkvän som sitter 150 mil bort och inte kan göra någonting?

Sen dagen efter ringde hon, skit sur och dumpade mig... Så gick det hela till för er som vill veta.

Killar som läser, va fan ska man göra i ett läge som det? Ingen chans försvara sig bara slut pang bom.. Fyfan tjejer är såååå knepiga!!

Måste skaffa mig ett lexikon..

Hem från jobbet nu och sova middag, ciao!

Svartsjuka

Ett faktum som i alla fall enligt mig är så sant är att folk blir svartsjukare, speciellt killar va jag uppfattat det som, just för att jag är en av dessa. Och jag har kommit på precis vad detta beror på, det beror på saker man upplevt på fester med andra killar. Jag var på en fest midsommar, satt snackade med en kille så sa han "ser du hon bruden där" jag svarar "ja vadå", han säger "henne strulade jag med precis bakom huset, rätt nice va" så säger jag, "du har ju flickvän och hon där har ju pojkvän", då säger han "spelar väl ingen roll varken hon eller jag säger något till våra partners".

Detta gör ju att man börjar undra, när man sitter hemma och flickvännen är på fest så klart man tänker på den där idioten som sa så och tänker "tänk om hon gör något, jag lär ju aldrig få veta" Sen börjar andra tankar som "Undra om många raggar på henne" och sen springer det iväg, är livsfarligt. Visst man måste kunna lita på sin partner vilket jag inte vart super bra på, men hur lätt är det när man vart med om sånthär? Inte första gången jag hört sånna grejer vet hur folk är när dom är fulla.. Detta gör mig så sjukt irriterad. Varför kan inte folk bara ge fan i upptagna personer, varför ska folk vara sånna drägg när dom är fulla? För otroghet som inte är relaterade till "att man tröttnat" är i säkert 99.9 % i samband med alkoholintag.

Jag vill verkligen inte vara den svartsjuka typen, gör mig inte i den kategorin. Vill kunna lita men då måste man ju få chansen att öva lite, inget som kommer över en natt eller hur? De krävs tid och engagemant för att kunna lita på varandra och ett samspel mellan partnerna som gör att de funkar..

Detta funkade inte i mitt förra förhållande, inget samspel, en svartsjuk kille (men mest orolig), en tjej som inte hade tålamod, känslorna eller engagemanget för att få de att funka.

Tråkigt men sant..


Axeln dödar mig

Min axel är helt ur funktion behöver nog inte på reperation, nej men så fort jag ska lyfta nåt bara får man en chock av smärta i den helt sjukt.. Får bli att gå till en naprapat någon dag om de inte går över, kanke är överansträng får vila några dagar och se!

Har tränat lite idag, bara knäböj och mage sen blev de 2 matcher pingis med!

Har inte så mycket att säga idag, börjar klia i fingrarna vill verkligen gå in på mitt ex blogg eller facebook och kika men vet hon heter typ saker som "snygg, sexig å singel" hur moget är det? Och framför allt elakt mot mig, sen är det typ 1000 nya killar som raggar på henne känns roligt, vem raggar på mig då, ingen! 

Men va ska man göra, hon kanske hittar sig någon hälften så bra som mig sen och jag en dubbelt så bra som henne så har jag väl fått min hämnd?

Nä hämd är elakt har trotts att älskat henne en väldigt lång tid, flyttade till och med till lule för henne skull..

Fan hur lång tid tar de att komma över någon, känner kan inte börja träffa nån ny förens man glömt henne helt är elakt mot den personen + man bara jämför.. Nä inget bra blir väl ungkarlsliv sommaren ut, se om man hittar sig en ny donna i växjö sägs att de är vackra damer på campus, får sitta med kikar från lägenheten ! Haha

Nej nu blir de tv, kanske lite glass?

Ha bra kväll allihopa hej på er

Min räddning!

Fick en länk av en kollega guld värd för mig just nu när min axel och nacke inte vill sitta ner och jobba!

http://www.friskissvettis.se/datagam/datagam7.htm

Try it!

Back to work Herrå

Tisdag morgon

Vem ser inte fram emot tisdag morgon liksom? Dagen då inget händer, dagen efter måndagen så de är klart en dag närmare helgen är det ju men ändå 4 dagar tills man kan gå med ett leende som sträcker sig från öra till öra när man går från jobbet på fredag. Ash man måste ju tänkte på Carpe Diem (betyder fånga dagen, för er som inte vet) eller? Jag ska iaf försöka ta vara på min dag så gott de går, man får använda sina lediga stund på lunchen fixa några ärenden, jag behöver t.ex fixa med hyreskontrakt till min nya lägenhet idag. Kom på en kul grej, har nu 2 lägenheter men bor inte i någon av dom för tillfället, lite lustigt tycker jag.

Nu är det nästan bestämt med flytt datum, känns ändå lite konstigt att flytta kommer sakna mina nya kompisar i lule och så men behöver flytta, för långt hem och kommer nog ständigt bli påmind om saker jag helst vill glömma där uppe!

Men iaf lite goda nyheter, fick min lägenhet jag ville ha som ligger mitt på Campus i Växjö, 2 år gammal 1a med fransk ballkong, kabel-tv (ett måste) och bra bredband ska bli riktigt kul att flytta in! Köp av soffa och  tv blir det nu, kanske ett tv-spel att fördriva tiden med ibland?

Jag har läst 1 år civilekonom om jag inte sagt det och ska nu börja mitt andra, blir lite krångel när jag byter studieort men får helt enkelt läsa dubbelt ett tag, ska jag klara om jag bara ge mig fan på det! Är ändå en rätt studiemotiverad person, för är man väl där frivilligt kan man lika bra se till att göra de bra de är mitt motto!

Men nu ska jag åter till mitt arbete, fakturor att kontera och hyror att ta hand om!

Lev väl allesammans Ciao

Tackar för stödet

Tack Ville för kommentaren, lovar ska forsätta skriva och tack för stödet kul att du gillar att läsa om mina tråkigheter, ska försöka få in lite roligheter i mitt bloggande, man måste ju komma över det någon gång! Tråkigt att du sitter i samma båt som mig, men jag lovar en dag hittar vi varsin ny och då när man är nykär då är livet som bäst de vet vi alla eller hur?

Blev faktiskt lite bättre framåt efter lunchen, lite mat gör mig alltid lika glad!

Ingen träning idag, har problem med ena axel så blir att vila, eventuellt gå eller springa en runda.

Ska till åhus i helgen tror jag och kolla lite beachhandboll, kanske ta några kalla öl och avnjuta kvällen i en brassestol med lite bra sommarplågor dunkandes ur en mobiltelefon, inte illa va? (haha)

Till alla killar där ute som blivit dumpade, känner för er, men vi är ju män, vi ska vara hårda pch känslokalla ju! eller hur är det egentligen?

Ha en bra kväll allihopa ni i snitt 10 personer som läser om dagen!

"Dagens att tänka på: Nothings like a cold beer in the sun?"




Va ska man ta vägen?

Dagar som denna, när de är mörkt, de regnar, man är lite allmänt nere då vill man bara krypa in under skrivbordet och rulla ihop sig till en liten boll, blunda och hoppas att ingen någonsin hittar en..

Undra om hon saknar mig som jag saknar henne vissa dagar, eller om hon ens läser mina inlägg?

Hur ska man bli glad igen? Kan man bli glad igen? Känns inte som det just nu, men jag är ju inte dum som inte vet att de någon dag blir bättre men ändå..

Ska flytta nu vill egentligen inte trivdes bra i lule, men nu försvann säkerheten och då flyttar jag närmare min familj..

Ha en bra dag hörs säkert ikväll!

Dumpad vs Dumpa

Som ni vet blev jag dumpad för ett tag sen och har tänkt en del på vilket som är bäst, bli dumpad eller dumpa någon?
Därför kommer här nu min jämnförelse mellan dumpad och dumpa!

Dumpad:
-Man är inte redo på det.
-Man kan tänka, nu jävlar gick hon/han miste om något.
-Man har goda anledningar till att äta onyttig mat.
-Man kan hitta en snyggare tjej/kille än sitt ex.
-Man blir sjukt knäckt oftast, men ska spela hård på utåt.
-Man tröstsuper mycket och försöker desperat hitta nått ragg att trösta sig med.

Dumpa:
-Jobbigt att ge beskedet, men man får ändå bestämma när/var/hur och kan därför vara med redo på det än motparten.
-Man har psykiskt överläge jämnfört med den man dumpat.
-Man kan ångra sig efter ett tag när man märker att den man dumpad faktiskt var den bästa för än själv.
-Man har sedan tidigare kanske spanat in någon som man är intresserad av.
-Det är lättare att ångra sig när man ser att den man dumpat hittat ny kärlek.

Bara några punkter jag tänkt på men listan kan göras lång.

Tror inte de finns någon bättre av dem, de suger lika hårt. Dock är det med stor sannolikhet jobbigare för den som blir dumpad.. Jag kan intyga detta!

Ingen bra kväll som ni märker, de går i svackor detta.. Har lovat mig själv att inte kolla på mitt ex's bilddagbok, facebook, eller blogg för att gör de lättare att komma över och slippa se alla desperata killar som raggar på henne.. Men de är inte lätt för i stunder som denna saknar man henne och inser hur guld värt förhållanden är även om man i alla stunder inte inser detta när man är i ett.

Till alla er där ute, följ era hjärtan och tänk på att ett krossat hjärta gör ont ett tag men man bär med sig något från varje förhållande, kanske något man tycker är viktigt, någon som man inte gillar, saker man borde göra och inte göra som man sedan kan ta med sig in i nästa förhållande för att se om det kanske håller för evigt.

Ha en trevlig kväll allihopa som läser, vet ni inte är många men tycker de är skönt att få ut alla känslorna..

Nattinatt

Total fail

Gårdagens kväll var väl ingen höjdare, kollade film (green street hooligans) drack öl sen drog vi ut på krogen, inget folk ute så käkade lite, spelade bort lite pengar på spelmachin sen hem..

Idag är man trött trött trött och åter trött, nyvaken vid 13! Får inte göras till en vana.

Blir väl plåga sig själv med lite gym idag, spöa min polare i pingis (4 - 1 i matcher till mig)

Sen ikväll se nån film och somna på soffan?

Låter som en helt vanlig söndag tycker jag!

Nu ska vi se om jag får upp min säkert extremt bakfulla kompis!

ha de !

Utgång

Vart mycket planering idag, grannstaden, festival, helfest, vanlig utgång i stan fram och tillbaka hit och dit men nu blev de så att vi ska ner spela lite NHL och dricka öl några grabbar sen in till stan kolla läget!

Så nu blir de på med festkläderna och dansskorna ;)

Dagens att tänka på "varannan vatten är morgondagens räddning"

p.s vodka är min kryptonit..

Have a nice evening!

Fucking lördag!!!

Ledig, pigg, 12 timmar sömn, detta är GULD!

Idag ska jag träna, antingen ska Federer och Nadal drabba samman (jag och en kompis) på tennisplanen eller så blir det gym återstå att se hur dagen blir.

Ikväll fest, festival, marknad... vilket ska man välja?

Ska i alla fall vara ett antal öl inblandade i aktiviteten för att jag ska välja något av dem !

Just nu sitter jag och funderar på när jag ska köpa mina biljetter till way out west, ska upp och kolla på RISE AGAINST (inte rage against the machine som många blandar ihop dem med) som är mitt absoluta favoritband genom alla tider, deras första spelning i Sverige och antagligen den sista så måste måste måste bara se dom!

Ett smak prov: http://www.youtube.com/watch?v=_Qhry7ufxno

Nu ska jag damm av racket och piska upp min polare i centercourten !

Ha de gutt





Gym

Lunch ute med jobbet, gym och nu fredagkväll och en helg helg ledig!

Blir mys hemma/mys på bortaplan undra vilket, who knows?

Fått lägenhet i växjö idag med, ojoj snacka om uppbyte från min förra lägenhet !

Kommer bli grymt detta !

Ha bra kväll allesammans natti


Rätt gott

Som ni vet blev de inte så mycket sömn natten till torsdag, utan sömnen  bestod ungefär av en powernapp! Så inatt blev det att ta igen lite sömn, därav inget inlägg på kvällen. Fick lite glada besked igår, blev antagen till universitetet, eller ja fortsättning/byte av studieort. Har tidigare läst 1 år civilekonom vid luleå universitet, nu blir det växjö universitet i höst med lite kompisar! Ska bli grymt kul och spännande att testa något nytt. Varför detta byte? Jo jag trivs som fan i lule men de är för långt borta, de ända som gjorde de värt de var en person som fanns där innan men dock inte längre (inte i mitt liv iaf) så nu blir de försöka få hem sina grejer från lule, hur fan de nu ska gå till? Någon som har tips på hur jag ska flytta mina saker från lule till växjö?

Aja idag, fredag jobb som vanligt jobbar som ekonomiansvarig på ett fastighetsbolag rätt bra jobb för CV:et dock inte för min rygg som inte gillar att sitta ner hela dagarna!

Ikväll blir det att träffa en kompis se lite film, hon var lite deppig så får agera Dr Phil ikväll!

Annars vettefasen va som händer i helgen, men den som lever får se!

Hörs senare TJABBA OUT

Nära nu!

Jag håller på att överleva dagen trotts min powernapp till sömn inatt!

HÅLLER UT!

Sååå slitet

Kl är 6.20 då ringer klockan dags att stiga upp.. 4 timmars sömn är guld tänker jag medan jag kryper ur sängen, på med kläderna till jobbet. Väl på jobbet tar jag en kopp extra starkt kaffe och försöker le lite. Blev utgång igår, oleary's några öl sen vidare, träffade lite härligt folk och hade rätt trevligt !

Ungkarlslivet börjar ta fart? Haha

Nej men jag är ingen utgångskille, jag är ingen bra raggare, jag är inte någon dansare, utan jag är den här killen som köper en öl och sätter mig ner och tittar på allt folk och undrar, gud hur kan man orka detta varje helg, om inte mer?

Nej jag föredrar mysiga hemmakvällar och långa promenader, haha!

Börjar faktiskt känna mig lite piggare nu, kaffet gjorde susen!

Har faktiskt kommit på Dagens att tänka på redan, den lyder såhär: "Hur lite kan man sova för att orka en helg dag på jobbet, 4 timmar? Och sedan ha detta som rutin, alltså sova 4 timmar varje natt i en månad eller så, man lär bli knäckt? Undra hur kort tid man kan sova för att orka?"

Jag gillar då att sova, tiden går fort, man är bekymmer fri och man är fri att göra vad man vill!

Dream on, hörs senare puss hey!


Aha..

Okay snart denna dag till ända trodde jag innan när jag låg på soffan och läste lite efter jobbet! Men icke det blir en sväng till olearys med grabbarna! Ska kanske spela tennis innan jävligt sugen sen jag sett wimbeldon finalen haromdagen, dom kallar mig "Svergies Federer" nä skojar, men server bra resten av spelat är väl inget att skryta med så de borde jag inte nämna.

Regnade lite när jag gick från kontoret idag och såklart hade jag ingen jacka utan fick halvspringa till bussen då kom jag att tänka på en sak och detta får bli Dagens att tänka på: "Blir man lika blöt om man går som när man springer?" Jag tycker då det känns som att nog fan är man lika blöt även om man sprungit 100 meter i samma fart som Usain Bolt än om man gått och med rulator hela vägen.

Nu ska jag se om någon vill lira några game tennis!

Ha de alles !

Vafan?

Satt på bussen in till stan för en stund sen, slog på min absoluta favoritlåt och ungefär 10 sekunder in i låten kom jag på fan jag kan inte lyssna på denna tänker bara på mitt ex!!! Hur illa är inte detta gråter mer över att jag inte kan lyssna på min favoritlåt mer än att jag inte har mitt ex kvar typ, de var liksom  den låten med stort D.

Ush men va ska man göra?

Ska på way out west i göteborg hoppas jag kanske hittar en ny favoritlåt!


Have an ice day (kallt ute, rätt fyndigt höhö)

Börjar ju likna något!

Dagen blev bra trotts allt, eller ja blev grillning + bad med lite vänner ikväll, grymt kul och roligt! Men vilken värme i vattnet oslagbart!

Blev fotografera lite också, en av mina hobbys! Blev vackra bilder i solnedgången, gillar solnedgången så stillsamt och mysigt!

Hunnit med gymmet idag också börjar ta sig nu, träning 6 dagar i veckan inte illa!

Dagens att tänka på "Blir det kallare i vattnet om man har feber?"

CIAO

Tisdag

YES! Sitter jag här och tänker för mig själv jag överlevde ännu men måndag, statistik kan man alltid lita på tänker jag och drömmer mig bort. Fastnat lite för statistik efter jag läst en bok som hette Freakonomics, en bok jag rekommenderar har själv läst den 3 gånger nu går inte sluta läsa så intressant! Boken är ingen roman utan man får läsa om Steven Levitt som är en av världens främsta ekonomer och hans oerhört intressanta forskning! Vad är farligast en svimmingpool eller ett gevär? Läs den så får ni reda på det!

Back to work! Ciao

Måndagen snart slut!

Idag har jag insett att män verkligen är från mars och kvinnor från venus!
2 olika släkten som nog aldrig kommer förstå sig på varandras tankar och gärningar men ändå alltid kommer dras till varandra!

Så dagens att tänka på blir "om dom nu är från olika planeter kvinnan och mannen, då måste dom prata olika språk (vilket för mig iaf är uppenbart att dom gör), men hur kan dom då kommunicera och leva tillsammans? Me don't understad!"

Kanske hörs ikväll tjo tjena hej

Måndag

Måndagar är generellt sett en av dom värsta dagarna i veckan, man är lite sliten efter helgen tröttheten sitter där när man stiger upp vid halv 7 och ska försöka ta sig till jobbet och ta en så välbehövd kopp kaffe. När man väl sitter där vid fikabordet på jobbet, kikar lite smått på dagens tidning men orkar inte riktigt göra mer än att just titta på den, man funderar över vad man gjort i helgen om man tagit vara på dessa 2 lediga dagar och så tänker man gud hade jag inte vart ute i lördags hade jag kunnat ta vara på söndagen lite mer än att bara legat bakis hela dagen. Man smuttar vidare på sitt kaffe börjar nu funderar på vad man ska göra i veckan, kanske träna? Nä det orkar man inte efter jobbet men kanske i helgen. Men gud ush va länge de är till helgen.. Hur ska jag klara veckan?

Jag ska tala om det för er, måndag morgon är skit alla kan vara överrens om detta men man överlever ju? Säg att du är 25 år då har du överlevt ca 1300 måndagmorgonar hittils. Statistiken talar klarspråk, även om du just nu inte vet om du överlever till fredag så kommer du göra det!

God morgon och trevlig ny vecka på er!

Bra kväll trotts allt..

Jo som jag sa i gårdagens inlägg så  var det 20 års kalas. Vilket partaj det blev, var jag en kompis sen födelsebarnet och hans släkt, det bjöds på allting, värmebölja, åska&blixtar, regn, fotboll, mat, bad, trevligt sällskap och lite öl kan man kräva mycket mer av en fest? Nej var verkligen guld värt :)

Vi var ute hos min vän till kl 12 då for vi till stan och gick ut på krogen. Väl inne träffade mina kompisar varsin tjej direkt och jag strövade runt lite i min ensamhet och kollade runt, hälsade på nån gammal bekant och tog en öl. Nu kommer problemet eftersom de inte var så länge sen de tog slut med mitt ex så finns de fortfarande känslor kvar och då känns det elakt mot mig själv, mot personen jag eventuellt skulle ragga på samt mig ex att ens försöka lägga in en stöt på någon. Inte för att jag är någon bra raggare heller för man har ju inte varit ute på marknaden på ett tag om man säger så..

I alla fall så var det en trevlig kväll och jag är inte ens bakis idag!

Idag blir det väl slappa, kanske träna ikväll om man orkar sen måste jag fixa lite med skatteverket blää..

Men men, Dagens att tänka på blir iaf "Kan man bli en bra raggare, eller är man född till det?"

Ha de gott!


Lördag

Bra dag faktiskt än så länge!

Dagen började med att jag drog till stranden med en polare, var dags att damma av idrottsmannen i mig och tävla lite i beachvolleyboll! Gick väl sådär kom 3a inte så illa för att vara så gammal jämfört med motståndet! haha
Lite bad blev det och sen hem för att fixa sig.

Nämligen 20 års kalas i eftermiddag med bad, mat och dricka!
Ska bli grymt trevligt får se om det kanske blir en runda till stan inatt också, olearys någon?

Dagens att tänka på blir: "Man är aldrig för gammal för att börja om på nytt!"

Tänk på den..

Ha en trevlig lördag allesammans!

God kväll

Ätit lite gott, slö tittar lite på tv och äter godis vilken standard fredags depp kväll right?
För tusan ta tag i ditt liv och sen en bitch slap behöver jag, peppa mig någon!

Lyssnar sönder två låtar just nu bjuder på 2 länkar så ni kan få njuta ni också!

http://www.youtube.com/watch?v=LMe09CXpYQA

http://www.youtube.com/watch?v=BWiJ1ltQeEY

I mörka tider krävs depp musik..

Fortsatt trevlig kväll på er!


Ännu en dag..

Whu första inlägget scary..

Men lite om min dag nu, ännu en dag är avklarade, jobbat inget kul när nacken nästan exploderar av verk.. vet inte riktigt men tappat suget att äta också (jag som förr var en 500 kg amerikan på insidan) äter nu som en liten flick.. har väl med veckans tråkigheter att göra. Vill inte gå in på detaljer men livet har ju haft sina bättre stunder kan jag lova, och denna veckan har väl varit en av dom jobbigaste i mitt liv vågar jag påstå!

Låter rätt bitter kom jag på.. men jag får vara bitter för just går inte livet min väg, det sparkar mig snarare mellan benen!

Men men va ska man göra, kommer väl bättre tider... eller?

Nu ska jag gå en runda, tappat lite med träningen i veckan inget vidare världen får inte gå under bara för en sak gör det!

Slänger iväg en tanke till en speciell person.. du vet vem du är !

Ha en trevlig kväll på er ute i stugorna!

Ny blogg?

Ah jag har nu tänkt mig börjat blogga, min blogg kommer handla mycket om mitt liv som är rätt enformigt och som inte skiljer sig inte speciellt mycket från någon annan kille på 20 år.
Hoppas kunna bjuda på en del gottigheter om hur man ska göra livet lättare att utstå i dystra tider som detta.

Så vad ska man säga? Välkommen är väl på sin plats iaf!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0